За продажба Хотел, Las Peñitas, Leon, Никарагуа, de la estación de policía 300mts al este

За продажба - Cod. 37468

  • Типология: Хотел
  • Област: 592 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

Имотът се намира в Кондоминиум на плажа Лас Пенитас, в малко рибарско селище на тихоокеанското крайбрежие, заобиколено от природния резерват Хуан Венедо. Само на няколко минути от колониалния и известен важен град Леон, близо до главните туристически вулкани и на 114 километра от столицата и летището в Манагуа.

Новопостроеният хотел, отворен от февруари 2016 година. Стаите, декорирани в Никарагуен стил с модерни тенденции, ще накарат гостите да се чувстват уникални, в приятна и спокойна атмосфера. Вниманието и квалифицираното обслужване са наши основни приоритети.

Красивият имот разполага с 250 квадратни метра жилищна площ, която включва 5 двойни стаи с двойно легло king size и собствен санитарен възел (те са приготвени за апартаментите в случай, че имате нужда, защото са независими) балкони и тераси с изглед към океана ресторант с напълно оборудвана кухня, голяма палмова ранчо с 2 нива за гости с хамаци, йога палуба, подреждане с велосипеди и инструменти, красива градина с палми, кокосови орехи, папая, бананови дървета, лимонови дървета, ананаси, цветя, трева още място за построяване на още 4-5 стаи и басейн, като общият брой е 592м2.

Нашата хижа е снабдена с топлоизолация и антисистемни стени, PVC дограма и LED осветление, с най-доброто европейско качество и охрана.

В хотела са включени всички мебели, електрическа помпа, пералня, велосипеди, матраци, спално бельо, климатик, лампи, столове за маси, цялата кухня е напълно оборудвана ... всичко, което виждате, е включено! Не е нужно да харчите парите си, защото всичко е ново и е в много добри условия.

Купете локално класирана и наградена ложа в много известни уеб страници, всички разрешения и лицензи се актуализират. Лицензът за алкохол идва с продажбата.

Ако се интересувате, моля, свържете се с продавача чрез формуляра

По договаряне цена

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB