За продажба Хотел, Leon, Leon, Никарагуа, Carretera a Poneloyas

За продажба - Cod. 34927

  • Типология: Хотел
  • Област: 2000 m²
  • Номер на стая: 10
  • Етаж: 1

Този бутиков хотел *** Boutique е очарователен скривалище. Разположен на входа на Леон, Градът на революцията, този тропически оазис предлага 10 спални (6 бунгала / 4 спални), 10 бани, красива открита зона за ресторант, сгушена в центъра на обгърнатата тераса с прекрасен изглед към градината и един от най-големият басейн на града. Гостите могат да се събудят до музиката на многото птици, които наричат ​​тази градина в дома си и могат да доведат деня до края си, отпускащ в ясния син басейн. Този хотел е скрит скъпоценен камък!

Една перфектна възможност за инвеститор или двойка / семейство, които искат да имат промяна в начина на живот и да се насладят на живота в тропиците. Вие ще харесате този малък бутиков бизнес на хотел "до ключ", разположен в най-хубавата общност на Сутияба в Леон, на 5 минути път от баровете, ресторантите и основните атракции на града и на пътя до най-близките плажове на Las Penitas и Poneloya кола). Първите пешеходни пътеки за вулкани са на 45 минути път с кола от хотела .... Леон се намира на 1 час 15 минути от столицата Манагуа и 1 час от международното летище.

Притежаването на твърд актив, който работи в растящата туристическа индустрия на Никарагуа, е солидна инвестиция, която е много вероятно да увеличи стойността си извънредно. Този работещ хотел и ресторант е много добре класиран: 9.2 / 10 на Booking.com и номер 2 на Tripadvisor и е включен в много сайтове и туристически пътеводители по целия свят, включително френски пътеводител Ulysse и Petit Fute.

Продажбата до ключ включва мобилен уеб сайт, онлайн резервационна система, цялото обзавеждане, съдържанието и потенциала за развитие.

Освен това, наскоро реновираната собствена резиденция (3 спални, 2 бани, кухня, трапезария / хол на открито и басейн) е встрани от хотела, но не е включена в цената на хотела. Ако се интересуваме, можем да изпращаме снимки и цена. Много удобно е да имате собствена къща и частна квартира, но достатъчно близо до бизнеса в същото време.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB