За продажба Други (земи), el ostional, Rivas, Никарагуа, frente a la bahia

За продажба - Cod. 32660

  • Типология: Други (земи)
  • Област: 1920 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

THE OSTIONAL
Много плаж край бреговете на Playa Ostional само на 9 километра от границата с Коста Рика (EL Наранхо). Парцел с вода и електричество, комунални услуги на разположение. Отличен за изграждане на проект туризъм, вили или бунгала. Земята е част от подразделение, има много добро разположение са cornerbacks и да е с височина 8 метра и гори и джунгла среда. Разстоянието до плажа е на 70 метра и се гледа от всеки един момент, благодарение на височината, на която се намира на земята. Малкият близкия град Ел Ostional (повече или по-малко 900 души) дава топла и популярен атмосфера. Градът е разположен точно зад плажа, и е усмихнат, а понякога и плах общност, където можете да оцените вярно харизмата на рибарските общности в Тихия океан. Тя е по-голямата част на населението, ангажирани в традиционния риболов, селско стопанство и развитие на селски туризъм
Това е тихо и безопасно общност за посетители. Playa El Ostional е залив над 2 километрова с полукръгла форма, която предлага всичко, което търсите за летовник, фин пясък, широка плажна ивица, мангрови гори, река сладководни скали и настройката му е селски с много запазена растителност и фауна. Два километра е природният резерват "цвете", където костенурки снасят яйцата си.
Още в магистрала изграждането на Costanera; на първия транш от 34 км, започващи от границата с портокал КОСТА РИКА (А на 9 км от El OSTIONAL) до Сан Хуан дел Сур и завършва през 2017.
 В няколко обяви в El Nuevo Diario говорят за бутане на правителството на нови инвестиции Turistica като намаляване на данъците на имотите, както и по крайбрежния път и интереса на чуждестранна компания да инвестира. ДОРИ Новият Daily OSTIONAL на bāhya е идентифициран като "Terrestre последния рай"

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB